Philosophy

Architecture, design, energy-efficient holidays for discerning guests at the highest level – that’s what we believe in and what we realised in our Dahoam Chalet.

The Dahoam Chalet offers our guests maximum living comfort, relaxation and well-being. The two chalets represent an energy-efficient and sustainable wood construction with wooden terrace and a facade made from local larch. Each one occupies an entire floor with great view of Merano’s basin. The strategically toward the sun oriented Dahoam Chalet, a controlled ventilation system with CO2-sensor, an air heat pump, generous triple-glazed windows and a fire place, sustainably help to save our energy resources, while offering the highest standards of living comfort at the same time. On 95 m² per chalet and floor, 54 m² of living space and 41 m² of terrace as an extension of the living room, two people can easily get rest and relaxation.

Bild 1/1 < >